Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Cefalù

  • Badplaats
  • Kerken
  • Heuvelgebied
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Cefalù Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Cefalù

15 dagen Autoreis + Individueel
15 dagen
  • Noord, oost, zuid & west Sicilië.
  • Verblijf in 5 bijzondere accommodaties.
  • Afwisselende reis, prettig tempo.
€ 1750,-
Bekijk

Cefalù

Cefalu was voorheen een rustig vissersdorp, maar tegenwoordig is het een populaire badplaats geworden. In het havengebied liggen knusse, sfeervolle restaurantjes. Het dorp werd in de 12e eeuw gesticht en ligt in een mooie, natuurlijke omgeving, met heuvels en kustlijn. Een bijzondere attractie hier, is de 12e eeuwse kathedraal, met een gezellig plein aan de voorkant. In de kathedraal ziet u arabisch/oosterse invloeden in de bouwstijl. Zo zijn er bogen, vlechtbogen en oosterse, houten plafonds ingebouwd.
 
Een gezellig straatje in het dorp is de Via Vittorio Emanuelle, een straat met winkels, eethuizen en mooi uitzicht over de zee. In het havengebied liggen kleine vissersboten en wandelen bezoekers langs het water.

Mirja Rempt
WRC Italië specialist

Als Italië specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Cefalù met deze 6 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Cefalù gecombineerd met 6 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: