Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Chania

  • Kustplaats
  • Culturele sites
  • Venetiaanse stadsmuur
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Chania Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Chania

Chania

 
Chania wordt door veel reizigers gezien als één van de mooiste steden van Kreta. Het ligt in het noordwesten en telt ca 100,000 inwoners. In het historisch deel van de stad ziet u de invloeden van de diverse volkeren, die hier hebben geleefd. Deze stad wordt ook door Grieken zelf veel bezocht.

Mooie locaties in de stad zijn bv de oude haven en de Byzantijnse en Venetiaanse stadsmuur. In het centrum ziet u smalle straatjes, steegjes, bloemen en winkels. De stad toont mooie kerken, moskeeën en een synagoge.

Bij de haven liggen gezellige terrassen, cafées en taverna's, hier kunt u genieten van de Griekse olijven en kaas. In de regio vindt u het traditionele binnenland met witte dorpjes, kerken en kastelen. Verder zijn er gezellige dorpjes aan de kust, zoals Chora Sfakion en Francokastello. 
 

Maudy Zuidema
WRC Griekenland specialist

Als Griekenland specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Chania met deze 4 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Chania gecombineerd met 4 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: