Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Charleston

  • Mooie architectuur
  • Prachtige uitzichten bij de Battery
  • Bezoek voormalige plantages
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Charleston Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Charleston

18 dagen Autoreis + Individueel
18 dagen
  • Muziek in Nashville en Memphis.
  • Historie in New Orleans en Charleston.
  • Relaxen op Amelia Island en in Orlando.
€ 1970,-
Bekijk

Charleston

 
Een historische stad met groene parken, jaren ’20 Antebellum woningen, charmante 19de eeuwse kerken, oude plantage woningen en landgoederen. De architectuur en de tuinen van de historische huizen en gebouwen weerspiegelen de rijke geschiedenis. 
Geniet van de prachtige uitzichten bij de Battery waar tevens een gedenkplaats voor de burger oorlog is. Bekijk het elegante French Quarter en maak een wandeling door de tuinen van Middleton Palace. Voor winkelen gaat u naar King Street. In de avond kunt u hier heerlijk dineren bij een van de ''southern bistro's.''
In de omgeving van de stad zijn nog vele oude plantages te vinden, waarvan er een aantal opengesteld is voor bezoekers. De  bekendste zijn Boone Hall Plantage en Magnolia Plantage. Hier kunt u zien hoe het leven op een plantage er vroeger aan toe ging.

Mirja Rempt
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Charleston met deze 11 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Charleston gecombineerd met 11 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: