Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Charlos Cove

  • Prachtige uitzichten en wilde kustlijn
  • Wandelen, fietsen, kanoën
  • Tor Bay Provincial Park
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Charlos Cove Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Charlos Cove

Charlos Cove

 

Het dorp ligt in Nova Scotia, aan de kust van de Atlantische Oceaan en dichtbij Cape Breton Island. Veel Acadiërs settelden zich hier aan het eind van de 18de eeuw en de gebouwen uit die tijd staan hier nog steeds.

Het gebied heeft veel zandstranden en biedt de mogelijkheid tot het maken van  mooie, lange wandelingen langs de kust met spectaculaire uitzichten over de oceaan. Men leeft hier voor een groot deel van de visserij.

Charlos Cove heeft de reiziger veel te bieden. Prachtige uitzichten, een wilde kustlijn en een indrukwekkende zonsopkomst.

U vindt hier mooie, lege zandstranden, wandelroutes, boothuur, seafood, fietsen, zwemmen, picknickgebieden, kano mogelijkheden en wilde dieren. Breng een bezoek aan Tor Bay Provincial Park. Hier kunt u rondwandelen, picknicken en genieten van prachtige uitzichten over de zee. In 1876 werd de Rooms Katholieke kerk St Josephs Church gebouwd, die u nog steeds kunt bewonderen. Enkele jaren later werd de eerste school gebouwd, in 1879.

Corine Klootwijk
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Charlos Cove met deze 8 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Charlos Cove gecombineerd met 8 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: