Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Charlottesville

  • Ontdek de stad in de lente
  • "Founding fathers" Jefferson, Monroe en Madison
  • Universiteit van Virginia

Charlottesville

 
Charlottesville wordt door velen gezien als één van de mooiste, meest leefbare plaatsen in Amerika. Het was ooit de thuisbasis voor drie van de ''founding fathers'' van Amerika: Jefferson, Monroe en Madison. De huizen van de voormalig presidenten zijn open voor bezoek.
Tegenwoordig is het een moderne stad waar geschiedenis en cultuur hoog in het vaandel staan. In de stad ziet u studenten, docenten en een mooie campus, waar u een rondtour kunt krijgen en de kamer van Edgar Allen Poe kunt bekijken.
Charlottesville is een ideale plek om te ontdekken…vooral in de lente.  Geniet van de beste restaurants, bezoek de evenementen, wandel langs de winkeltjes, en proef fruit en lokale wijn bij een van de bekende vineyards. Of breng een bezoek aan de Unesco Werelderfgoed sites: Monticello en de Universiteit van Virginia.

Maudy Zuidema
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.