Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Charlottetown

  • Prince Edward Island
  • Arts & heritage trail
  • Gastvrije sfeer
Toon mij alle 2 WRC reizen naar Charlottetown Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Charlottetown

16 dagen Autoreis + Individueel
16 dagen
  • 15-daagse pittoreske rondreis vanuit Halifax.
  • Mozaïek van vissersplaatsjes, landschappen.
  • De rode kliffen van Prince Edward Island.
€ 1900,-
Bekijk

Charlottetown

 

Charlottetown is een levendige gemeenschap met een populatie van ongeveer 34.000 inwoners. Het ligt aan de zuidkust van Prince Edward Island en is de hoofdstad van deze provincie. Het wordt wel de hoofdstad van de Confederatie genoemd, na de conferentie van 1864. De geboorteplaats van Canada biedt een warme gastvrijheid. 

Geniet van de lokale keuken en logeer in één van de sfeervolle accommodaties. In Charlottetown kunt u shoppen, het theater bezoeken of golfen op één van de prachtige golfbanen. Probeer een culinaire trail en ontdek de smaken van Prince Edward Island via een uitgestippelde wandeling.

De stad biedt diverse activiteiten. U kunt varen, wandelen, een lokale markt bezoeken of de architectuur bewonderen. Er is een theater en er zijn enkele kunstgaleries. Overal vindt u sporen terug van de bijzondere geschiedenis. Probeer de Arts & heritage trail die u over het eiland voert...Breng een bezoek aan het Confederation Center of the Arts, een platform voor Canadese kunst en geschiedenis.

Bezoek de gezellige farmers' market voor vers fruit, zelf gebakken zoetigheden en lokale kunst. Elke zaterdag geopend van 09.00 tot 14.00 uur. 

Mirja Rempt
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Charlottetown met deze 17 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Charlottetown gecombineerd met 17 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: