Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Chaves

  • Thermale baden
  • Romeinse brug
  • Natuurlijke omgeving
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Chaves Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Chaves

Chaves

 
Chaves betekent ''sleutel''en ligt aan de oever van de rivier Tamega. De stad ligt op kleine afstand van de Spaanse grens. De geschiedenis van de stad wordt gekenmerkt door conflicten met de Romeinen, de Visigoten, Spanjaarden en Fransen. Het is nu rijk aan vele monumenten, die verwijzen naar voormalige veldslagen.
 
Een andere interessante attractie, is de Spa. Deze thermische baden zijn al bekend sinds de tijd van de Romeinen. Het water wordt beschouwd als heilzaam en therapeutisch. Het complex is gerenoveerd en u vindt hier nu moderne, thermale baden, veel groen en hippe bars. Ook ligt er een oorspronkelijke, Romeinse brug, die nog steeds in gebruik is. De brug werd in 100 A.D. gebouwd.
 
In de stad staan tevens een paar mooie kerken in verschillende stijlen: de Igreja Matriz en de Igreja Misericordia. Binnen ziet u prachtig, beschilderd tegelwerk. In de omgeving staan uitgestrekte boomgaarden, met olijf -en citrusbomen.

Corine Klootwijk
WRC Portugal specialist

Als Portugal specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Chaves met deze 6 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Chaves gecombineerd met 6 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: