Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Chinchón

  • Populair bij Madrilenen
  • Lagunes
  • Natuurlijke omgeving

Chinchón

 
Chinchón ligt vlakbij Toledo en is een populaire reisbestemming voor de Madrilenen, die in het weekend even willen ontspannen. Het huist een mooie parador en centraal ligt een gezellig Plaza Mayor (centraal plein). Dit plein wordt omringd door gebouwen met elegante houten balkons, waar u kunt dineren bij restaurants die hierin zijn gehuisvest. Vanaf de balkons heeft u een mooi uitzicht op de Plaza.
 
In de 17e eeuw werd hier een klooster gebouwd voor de orde der Augustijnen, en dit klooster is nu verbouwd tot luxe parador. De parador heeft een prachtige tuin met fonteinen, rozen en een zwembad. Binnen in de parador ziet u muurschilderingen en beelden van Spaanse heiligen. De keuken serveert kruidige, Madrid-stijl gerechten, zoals kikkererwtenstoof, lamsvlees en knoflooksoep. In de omgeving kunt u wandelingen maken naar bv het Casasola kasteel, gebouwd op een heuvel, aan de rand van een meer.

Maudy Zuidema
WRC Spanje specialist

Als Spanje specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.