• Wells Gray Provincial Park
  • Watervallen en meren
  • Kanoën, raften en paardrijden
Toon mij alle 5 WRC reizen naar Clearwater Gevonden reissoorten Campingtour, Individueel, Reis incl. cruise, Strandvakantie Reizen per Autoreis, Camperreis, Combinatie camper & cruise

Alle reizen naar Clearwater

Clearwater

 

Clearwater is gesticht in 2007 en is daarmee één van de nieuwste gemeenschappen in Canada. Het ligt in het hart van BC en Wells Gray Country. Clearwater BC is de toegangspoort naar het Wells Gray Provincial Park en wordt omringd door Trophy Mountains, de Raft Peak en de Grizzly Peak.

Wells Gray


Wells Gray is een mooi natuurgebied. Het staat bekend als een ideale bestemming om te kanoën, raften, kayakken, hiken en paardrijden. In de winter kunt u hier skiën, een snowmobile huren en langlaufen. Bent u in BC voor een rondreis dan is het zeker een aanrader om dit park te bezoeken.

Geniet van de hoge bergen, de canyons, wouden en rivieren. Dit park biedt watervallen, meren, de Helmcken Falls en weiden vol wilde bloemen, zoals  Trophy Alpine Flower Meadows. 

U vindt hier prachtige campsites, ranches, luxe B&B's en sfeervolle hotels. Het is ook een ideaal gebied voor een camper-rondreis want de campings zijn hier speciaal voor ontworpen. De sites zijn ruim en bieden uitzicht op b.v. watervallen, riviertjes en weidse landschappen.

Maudy Zuidema
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Clearwater met deze 24 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Clearwater gecombineerd met 24 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: