Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Cobble Hill

  • Vancouver Island
  • Cobble Hill Sunday Market
  • Shawnigan Lake

Cobble Hill

 

Cobble Hill is gelegen op Vancouver Island in de Cowichan Valley. Het ligt vlakbij Shawnigan Lake. In 1858 arriveerden de eerste kolonisten en vormden hier een nederzetting. Rond 1870 was het een kleine nederzetting met een eigen postkantoor, kerk en school.

Vier tijdens uw verblijf Cobble Hill Fair, samen met de locals en geniet van een pannenkoeken-ontbijt, exposities, home made gebak en ambachten. De Fair vindt jaarlijks plaats in augustus en wordt gevierd sinds 1909. 

Breng ook een bezoek aan de gezellige, wekelijkse Cobble Hill Sunday market voor verse vruchten en noten. Cobble Hill biedt diverse outdoor attracties: u kunt hiken, paardrijden en mountainbiken.

Ook interessant; Koksilah River Provincial Park, of het Memory Island Provincial Park. Bent u geïnteresseerd in lokale cultuur, dan kunt u een bezoek brengen aan het Cowichan Valley Museum & Archives.

Maudy Zuidema
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.