Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Cody

  • Wild west sfeer
  • Prairie gevoel
  • Mijnbouw
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Cody Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Cody

Cody

In Cody hangt de sfeer van het wilde westen. Volg de Old Trail Town, en ga terug in de tijd om een goed beeld krijgt van het oude wilde westen.
Buffalo Bill Historical Center
In dit centrum bevinden zich maar liefst 5 musea waar u alles te weten komt over het Wilde Westen. Het Buffalo Bill Museum laat u alles zien over het leven van W.F. “Buffalo Bill” Cody. In het Whitney Gallery of Western Art kunt u prachtige schilderijen, sculpturen en prints over het Wilde Westen bewonderen. Het Plains Indian Museum beschikt over één van de grootste en mooiste collecties van Indiase kunst en voorwerpen. Het Cody Firearms Museum  bevat 's werelds meest uitgebreide verzameling van Amerikaanse en Europese wapens, vanaf de 16de eeuw tot heden. Verder is er nog The Research Library, waar u terecht kunt voor diverse collecties van originele manuscripten, foto’s, geluids- en video-opnamen. 
 
 
 

Corine Klootwijk
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Cody met deze 13 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Cody gecombineerd met 13 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: