Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Coffs Harbour

  • Kustgebied
  • Walvissen spotten
  • Zeiltocht ondernemen

Coffs Harbour

Een afwisselende locatie in het noorden van het land. De reiziger kan hier naar mooie stranden, de golven zijn ideaal om te surfen. U kunt een wandeling maken door een regenwoud, een zeiltocht maken of een frisse duik in de oceaan nemen. Ook is het mogelijk een bezoek te brengen aan het vlinderhuis en tussen de kleurrijke vlinders wandelen.
 
In de regio ligt een kleine kuststad met dezelfde naam: Coffs Harbour. Dit is een thuisgebied voor walvissen, haaien en schildpadden. Wandel langs de waterzijde en maak een keus uit een van de lokale restaurants.
 
Hier wordt ook regelmatig het Curry Festival georganiseerd; u kunt genieten van Indiase delicatessen en zo de cultuur van de Indiase bevolking ervaren; ook vindt u hier een mooie tempel van de Nanak Sikh.

Maudy Zuidema
WRC Australië specialist

Als Australië specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.