Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Coimbra

  • Archeologische schatten
  • Aquaduct
  • ''Festa das Latas''
Toon mij alle 3 WRC reizen naar Coimbra Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Coimbra

Coimbra

 
De historische stad Coimbra ligt centraal in Portugal, ten zuiden van Porto en ten noorden van Lissabon. De stad heeft veel schatten bewaard van de afgelopen 700 jaar. Zo zijn hier nog steeds een aquaduct terug te vinden en een cryptoporticus (overdekte gang uit Romeinse periode).
 
In het centrum vindt u gezellige restaurants, bars en terrassen. Ook worden hier muziekfestivals georganiseerd. Reizigers en locals ontmoeten elkaar tijdens het ''Festa das Latas''. Bent u natuurliefhebber, dan kunt u terecht bij de stadsparken, bv Penedo da Saudade en Santa Cruz Park.
 
Voor cultuur adviseren wij het Museo de Castro, met archeologische schatten, schilderijen en beeldhouwkunst. Ook kenmerkend voor de stad, is de kathedraal Se Velha, een kerk uit de Romaanse periode, prachtig gebouwd en gedecoreerd. De Universiteit van Coimbra staat op de lijst van het Unesco werelderfgoed. Het heeft historische schatten en een mooie botanische tuin.

Mirja Rempt
WRC Portugal specialist

Als Portugal specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Coimbra met deze 13 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Coimbra gecombineerd met 13 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: