Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Cooinda

  • Kakadu National Park
  • Aboriginal erfgoed
  • Billabong River
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Cooinda Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Cooinda

20 dagen Autoreis + Individueel
20 dagen
  • Autoreis van Ayers Rock naar Alice Springs.
  • Autoreis vanuit Darwin.
  • Excursie naar Great Barrier Reef.
€ 5415,-
Bekijk

Cooinda

Kakadu National Park is volgens veel reizigers een van de mooiste gebieden van Australië. Het staat op de lijst van het Unesco Werelderfgoed. Zowel voor de aanwezige cultuur als de natuur. Hier kunt u natuur - events creëren, een 4 WD huren of zwemmen bij een waterval. Ook is het mogelijk hier ca. 300 inheemse vogelsoorten te observeren.
 
Activiteiten
 
Geniet van het wildlife. Bezoek het Aboriginal erfgoed, rotstekeningen, mythen en legenden. Maak een cruise over de rivier de Billabong. In het Nationaal Park worden tours gepland en beheerd door een team van Aboriginals.
 
Cooinda Lodge
 
De Lodge ligt aan de oever van de Billabong River. De omgeving voor krokodillen, vogels en een omgeving met zoetwater-mangroves en berkenbomen. U vindt hier ook het Warredjan Aboriginal Cultural Centre, ca 5 minuten wandelen vanaf Cooinda. Diverse lokale attracties zijn allen op loopafstand.

Mirja Rempt
WRC Australië specialist

Als Australië specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Cooinda met deze 10 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Cooinda gecombineerd met 10 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: