• Regenwoud
  • Tasmanië
  • Glacial Lakes
Toon mij alle 2 WRC reizen naar Cradle Mountain NP Gevonden reissoorten Bouwstenen, Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Cradle Mountain NP

Cradle Mountain NP

Het Cradle Mountain National Park is misschien wel het meest befaamde natuurgebied van Tasmaniƫ, het betovert bezoekers met haar ongerepte schoonheid, bergtoppen, eucalyptusbossen, watervallen, wilde rivieren en meren. Het park biedt een bijzondere en afwisselende ervaring voor elke natuurliefhebber.
Het is de thuisbasis voor vele dieren, waaronder wombats, mierenegels en wallabies die uw pad kunnen kruisen tijdens een wandeling in het park. Vroeger kwam hier de Tasmaanse tijger voor, maar deze is uitgestorven. De Tasmaanse Duivel komt hier nog wel voor, deze zijn erg moeilijk in het wild te vinden, maar bij de ingang van het park vindt u ook Devils@Cradle, een opvangcentrum voor deze en andere dieren.
Het park biedt een enorme hoeveelheid wandelingen, de beroemde vijfdaagse Overland Track, onthult pas echt de pracht van deze bijzondere omgeving op Tasmaniƫ. Uiteraard zijn er ook korte wandelingen te doen in alle lengtes en voor verschillende niveaus.
Hoogtepunten om te verkennen zijn onder andere de niet te missen Cradle Mountain, het serene Lake St. Clair, de imposante Mount Ossa en Dove Lake. Verlies uzelf in de natuurpracht van dit nationale park en ontdek waarom u het beslist niet over mag slaan.

Maudy Zuidema
WRC Australië specialist

Als Australië specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Cradle Mountain NP met deze 14 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Cradle Mountain NP gecombineerd met 14 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: