Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Curaçao

  • Perfecte zonbestemming
  • Prachtige cultuur
  • Ruime stranden
Toon mij alle 6 WRC reizen naar Curaçao Gevonden reissoorten Individueel, Strandvakantie Reizen per Rondreis, Vliegreis

Alle reizen naar Curaçao

16 dagen Vliegreis + Individueel
16 dagen
  • Unieke accommodaties met veel privacy
  • Boutique appartementen resort op Aruba
  • Kleinschalig bungalow park op Curaçao
€ 2050,-
Bekijk
8 dagen Vliegreis + Individueel
8 dagen
  • Kleinschalige en sfeervol
  • Uitstekende prijs – kwaliteit verhouding
  • Appartementen & boutique hotels
€ 300,-
Bekijk

Curaçao

 

Op Curaçao vindt u prachtige witte stranden, een kleurrijk centrum en een ontspannen, vriendelijke sfeer. Het eiland is een ideale zon-bestemming, niet alleen voor de zomer, maar zeker ook voor de winter. Geniet van de palmbomen, de sfeervolle, gastvrije accommodaties en de prachtige zee. Op Curaçao spreken mensen Nederlands, Engels en Papiaments. De hoofdstad is Willemstad; hier vindt u een leuke mix van historische huizen en Afro-Caraibische cultuur. Vanuit Nederland bent u per vliegtuig in ongeveer negen uur op Curaçao.

Het eiland biedt diverse sportactiviteiten zoals zwemmen, surfen en duiken. In de zee rondom het eiland vindt u tropische vissen, en dolfijnen. Heel het jaar door biedt het eiland een aangenaam klimaat. De gemiddelde temperatuur is ongeveer 30 graden Celsius. Het wordt niet te heet want het eiland krijgt een verkoelende passaat-wind van zee. De temperatuur van het zeewater is mild en aangenaam.

Er zijn een paar musea die u een kijkje geven in de cultuur. Ga bv langs bij het Curaçao museum, gelegen in de wijk Otrobanda. Dit museum is gehuisvest in een koloniaal huis. Of breng een bezoek aan Den Paradera, een boeiend museum met een focus op medicijnen van de inheemse Paraguiri bevolking.

Mirja Rempt
WRC Curaçao specialist

Als Curaçao specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Curaçao met deze 7 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Curaçao gecombineerd met 7 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: