Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Daintree National Park

  • National Park
  • Queensland
  • Unesco werelderfgoed
Toon mij alle 3 WRC reizen naar Daintree National Park Gevonden reissoorten Bouwstenen, Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Daintree National Park

Daintree National Park

 
Daintree is een populair National Park in de regio Queensland. Het ligt ongeveer 1000 km. ten noorden van Brisbane. Het werd gesticht in 1981. De traditionele eigenaars zijn de lokale Aboriginals, zij hebben het natuurbehoud in beheer.
 
Het regenwoud is sinds 1988 onderdeel van het Unesco werelderfgoed. Het bos is verdeeld in twee secties...Er is een landbouwgebied met twee dorpjes.
 
De toegang van het Daintree Park ligt bij het dorpje Mossman en in de omliggende regio vindt u veel richtingaanwijzers. In het park zijn diverse kampeer - en lodge mogelijkheden. Het Daintree is bijzonder vanwege zijn unieke bio - diversiteit. Het is een gebied met zeldzame plantensoorten en inheemse vogels. De naam werd ooit gegeven door Britse onderzoekers, die hier een paar eeuwen geleden naar toe reisden.

Maudy Zuidema
WRC Australië specialist

Als Australië specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Daintree National Park met deze 22 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Daintree National Park gecombineerd met 22 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: