Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Damaraland

  • Rivierbeddingen
  • Twyfelfontein
  • Safari gebied
Toon mij alle 3 WRC reizen naar Damaraland Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Damaraland

21 dagen Autoreis + Individueel
21 dagen
  • Windhoek, Mariental, Fish River Canyon.
  • Aus, Sossusvlei, Solitaire.
  • Swakopmund, Damaraland, Etosha NP.
€ 3915,-
Bekijk

Damaraland

 
In het zuiden van het gebied Damaraland, ziet u bijzondere rotsen en beddingen onder een hoge, blauwe hemel. Wanneer u rondrijdt bent u omringd door acaciabomen, grillige rotsen en mooie bergen, zoals de Spitzkoppe en de Brandberg.

De hoofdattractie in het gebied is de bron Twyfelfontein. Hier vindt u o.a. pre-historische rotstekeningen. Het gebied toont rode rotsen, bomen en plekken waar u hier en daar de lokale bevolking treft. Onder meer de Herero en de Damara wonen in dit deel van Namibie.
 
In dit gebied heeft u een goede kans om de zeldzame woestijnolifant te bezichtigen. De dieren leggen hier grote afstanden per dag af, op zoek naar water en groen. In dit gebied worden diverse natuursafari’s aangeboden. Hiermee is het mogelijk de sporen van de olifanten te volgen en ze in de open ruimte observeren. Voor de safari wordt een 4-WD geadviseerd, dan kunt u door de beddingen rijden en de trails van de wilde dieren volgen.

Mirja Rempt
WRC Namibië specialist

Als Namibië specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Damaraland met deze 23 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Damaraland gecombineerd met 23 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: