Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Darwin

  • Northern Territories
  • Aboriginal cultuur
  • Kakadu National Park
Toon mij alle 4 WRC reizen naar Darwin Gevonden reissoorten Bouwstenen, Individueel Reizen per Autoreis, Camperreis, Rondreis

Alle reizen naar Darwin

24 dagen Camperreis + Individueel
24 dagen
  • Maui, Britz & Mighty, Apollo, Star, Cheapa.
  • Diverse locaties en campertypes.
  • Profiteer van de beste aanbiedingen.
Bekijk

Darwin

 
Darwin is de hoofdstad van de Northern Territories. Het is warm, droog en heeft een geheel eigen sfeer vergeleken met andere, Australische steden. Wandel langs het strand en geniet van de uitzichten over de Timor-zee. De stad heeft veel te bieden. Zo vindt u hier goede restaurants, bijzondere Aboriginal cultuur en gezellige publieke markten.
 
De stad heeft een gemengde populatie; er wonen hier tientallen nationaliteiten door elkaar heen. De natuur is een belangrijk deel van de stad en de natuurbescherming staat hier hoog in het vaandel.
 
Wanneer u hier verblijft kunt u tours maken naar het omliggende Unesco-werelderfgoed (Kakadu National Park). Ontmoet de locals in de plaatselijke ‘’pub’’ of maak een boottocht naar een van de kust-eilanden.

Mirja Rempt
WRC Australië specialist

Als Australië specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Darwin met deze 28 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Darwin gecombineerd met 28 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: