Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Death Valley National Park

  • Zandduinen & Rotsformaties
  • Extreme weersomstandigheden
  • Bijzondere flora en fauna
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Death Valley National Park Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Death Valley National Park

Death Valley National Park

 
Death Valley: zandduinen, rotsformaties, woestijnzand, canyons, vulkanen en hier en daar een verkoelende oase. Death Valley is tevens een natuurlijk en ruig spektakel en zeer populair onder bezoekers. Plan uw bezoek vooraf goed, in verband met mogelijk extreme temperaturen ter plaatse.
 
U vindt hier een bijzondere flora en fauna, aangepast aan de extreme weersomstandigheden. ’s  Avonds kunt u genieten van een prachtige sterrenhemel.
 
Populaire uitkijkpunten zijn: Badwater, Dante’s View en Zabriskie Point. Hier ziet u de kleurrijke en vreemde rotsformaties van het woestijnlandschap. De perfecte tijd om te gaan, is de lente; u heeft dan aangename temperaturen en ziet een rijkdom aan wilde bloemen.

Mirja Rempt
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Death Valley National Park met deze 13 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Death Valley National Park gecombineerd met 13 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: