Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Digby

  • Proef de heerlijke, lokale visgerechten!
  • Maak een excursie om walvissen te spotten
  • Bezoek één van de historische sites
Toon mij alle 2 WRC reizen naar Digby Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Digby

Digby

 

Digby heeft een populatie van zo'n 2.150 inwoners en kijkt uit over het mooie Annapolis Waterbasin. De hoofd-industrieën hier zijn visvangst en toerisme. Het dorp heeft een actieve vis-gemeenschap en staat bekend om zijn heerlijke visgerechten. Het ligt aan het Annapolis basin en biedt heldere, schone lucht en uitzicht over de getijden van het water.

Digby een ideale plek voor een whale watch tour (in de periode mei - september), vanwege de ligging vlakbij de baai of Fundy. In deze baai leven door het voedselrijke water maar liefst 12 walvissoorten en diverse andere grote zeezoogdieren. Daarnaast zijn er in Digby diverse historische gebouwen waaronder het pand van het Admiral Digby Museum. In de omgeving zijn er schilderachtige vuurtorens en u kunt hier prachtig golfen op een mooi ontworpen golfbaan. 

Digby Neck route

Volg vanuit Digby Route 217 over de Digby Neck. Deze 74 kilometer lange landtong heeft met mooie stranden en broedgebieden voor zeevogelkolonies. Het laatste deel van de 217 gaat over Long Island, per veerboot bereikbaar. Bekijk hier de Balancing Rock, een bijzondere, balancerende rotsformatie. Vanuit Freeport, vertrekt weer een veerboot naar Brier Island. Dit eiland van 6,5 km lang en 2,5 km breed met haar ruige natuurlijke schoonheid is gericht op ecotoerisme. 

Mirja Rempt
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Digby met deze 22 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Digby gecombineerd met 22 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: