• Surfer's Paradise
  • Mooie watervallen bij Las Cascadas Nauyaca
  • Snorkelen en dolfijnen spotten

Dominical

Dominical is een aantrekkelijke kuststrook tussen Dominicalito en de monding van Rio Barru. Het gebied trekt veel surfers en er zijn dan ook enkele surfscholen en een echte surfgemeenschap. Er hangt nog een beetje de sfeer van het ‘vroegere’ Costa Rica; de plek met de backpackers, surfers en ‘strandjutters’.

Het gebied heeft een gezellig nachtleven en een vrolijke strandsfeer. Geniet van de mooie watervallen bij Las Cascadas Nauyaca. De natuur is prachtig en toont mangroves, koffieplantages en delen van het regenwoud die reiken tot aan zee. Bezoekers komen hier graag om te surfen, te snorkelen of gewoon een beetje te ontspannen op het strand.

Ook kunt u paardrijden, een wandeling maken naar nabijgelegen watervallen of een bad nemen in de thermale bronnen. Een ander idee: meegaan met een originele vissersboot en ervaren hoe het is om een dagje (of een halve dag) te vissen.

Corine Klootwijk
WRC Costa Rica specialist

Als Costa Rica specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.