Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Dubai

  • Gezellige souqs
  • Kunstmatige eilanden
  • Burj Khalifa
Toon mij alle 3 WRC reizen naar Dubai Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Rondreis

Alle reizen naar Dubai

Er zijn helaas geen reizen gevonden die matchen met de ingestelde filters

Dubai


Palmbomen, dakterrassen, woestijnsafari’s en kleurrijke souqs…U bent in Dubai...sprookjesachtig, warm, traditioneel maar ook hypermodern. Breng een bezoek aan de Burj Khalifa, wandel langs de gezellige marktjes en bezichtig de woestijn vanuit een comfortabele jeep. Geniet van een frisse muntthee, of probeer een traditionele henna-schildering op uw hand. Voor wat cultuur kunt u langsgaan bij het Dubai museum. Bezichtig daarnaast het Al - Fahidi district, met kleine galleries en musea.
 
Struin door de Hindi Lane; een tempelcomplex speciaal voor de Hindi minderheid. Hier worden tempelproducten verkocht zoals bloemen, fruit en andere tempelwaar. Winkelen is in Dubai een ervaring apart. Winkelcentra zijn ingericht als Perzische attracties, of hebben een ingebouwd aquarium of een indoor ski–complex. Ook kunt u een kijkje nemen bij de traditionele souq voor o.a. souvenirs. Hier vindt u bijvoorbeeld kleurrijke stoffen en handgemaakte schoenen.

Mirja Rempt
WRC Dubai specialist

Als Dubai specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Dubai met deze 6 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Dubai gecombineerd met 6 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: