Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Dullstroom

  • Fly fishing
  • Bird Rehabilitation Centre
  • Golfbanen
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Dullstroom Gevonden reissoorten Reizen met kinderen Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Dullstroom

Dullstroom

 
Dullstroom is een klein, maar sfeervol dorp, in de provincie Mpumalanga. Het dorp staat bekend als een favoriete bestemming voor liefhebbers van fly - fishing. Het heeft een indrukwekkende brug over het meer, waar de trein overheen rijdt. Daarnaast heeft het ook een van de hoogst gelegen treinstations in Zuid - Afrika.
 
Naast goede restaurants, mooie uitzichten en prettige visgebieden zijn er nog enkele interessante sites. De plek staat bekend om het Dullstroom Bird Of Prey & Rehabilitation Centre. Hier kunt u onder meer zien hoe roofvogels opgevangen en gerehabiliteerd worden.
 
Ook kunt u golfen bij de Highland Gate Trout Estate...of gewoon in de zon zitten en een kop koffie drinken. Voor info over lokale brouwerijen, is er de ale brewery, waar kleine rondleidingen worden gegeven.

Maudy Zuidema
WRC Zuid-Afrika specialist

Als Zuid-Afrika specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Dullstroom met deze 7 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Dullstroom gecombineerd met 7 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: