Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Durban

  • KwaZoeloe Natal
  • Prettig havengebied
  • Bijzondere exposities

Durban

 
Durban is een stad in de provincie KwaZoeloe-Natal. De stad telt ongeveer 600.000 inwoners. Een groot deel van de bevolking komt uit India. Ghandi heeft hier bv ook een tijdje gewoond. De stad heeft mooie, witte stranden en het is heel het jaar warm en zonnig, met temperaturen van gemiddeld 24 graden Celsius. Aan zee ziet u een gezellig, levendig havengebied. U kunt hier onder meer zwemmen, duiken, snorkelen of gewoon zonnebaden.
 
Overdag is het waterfront een aangename plek voor een wandeling langs de kustlijn. Hier vindt u verder trendy bars, restaurants en hotels. Ook interessant is Mushaka marine world voor informatie over het onderwaterleven. Daarnaast is het mogelijk langs te gaan bij de City Hall. Hier worden tentoonstellingen gehouden over de natuur van KwaZoeloe Natal. 

Mirja Rempt
WRC Zuid-Afrika specialist

Als Zuid-Afrika specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.