Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

El Saler

  • Sfeervol kustdorp
  • Duinlandschap
  • Paella gerechten
Toon mij alle 1 WRC reizen naar El Saler Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar El Saler

El Saler

 
El Saler is een kustdorp in de gemeente Valencia. Het staat bekend om de fijne stranden, visrestaurants en de golfbaan. De naam ''El Saler'' verwijst naar het woord ''salina''. Dit betekent ''zout'', en zoutwinning was lange tijd de belangrijkste economische activiteit van de regio.
 
Het dorp is rijk aan een heerlijk, zacht zandstrand, een frisse wind en schoon zeewater. Aan de kustlijn liggen mooie, halfhoge duinen, waar u heerlijk doorheen kunt wandelen. Het dorp is bij de locals zelf erg populair, dus u wandelt hier gezellig tussen de Valenciaanse bevolking. Een andere attractie hier, is de heerlijke keuken. Deze staat bekend om de paella, een populair Spaans rijstgerecht, bereid met vis en schaaldieren.

Mirja Rempt
WRC Spanje specialist

Als Spanje specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer El Saler met deze 6 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is El Saler gecombineerd met 6 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: