Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Emerrald Lake

  • Yoho National Park
  • smaragd groen gletsjer meer
  • Natural Bridge Lower Falls

Emerrald Lake

Field ligt langs de Trans Canada Highway, op een half uur rijden van de Kicking Horse Pass op de grens van de provincies British Columbia en Alberta. In Field ligt het Yoho National Park Visitor Centre, het startpunt van een bezoek aan het schitterende Yoho National Park. Net ten westen van Field is er vanaf de Trans Canada Highway een afslag dieper het park in, die u langs de Natural Bridge en de Natural Bridge watervallen naar het schitterende gletsjer meer Emerald Lake. Het meer is vernoem naar de kleur: jade. 
In de zomer bloeien hier wilde orchideeën en is er langs de waterkant van het meer veel wild te spotten. Huur een kano en kijk goed naar wat er langs de waterkant te zien is. In de winter is het meer bevroren en leent de omgeving zich voor cross country skiën.  
 
 

Mirja Rempt
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.