Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Esperance

  • West Australie
  • Scenic Routes
  • Great Ocean Drive

Esperance

 
Esperance ligt in West - Australië. Het staat bekend om zijn prachtige, witte stranden, ruime natuur en wilde kustlijn. Het ligt op ca. 800 km van Perth; de route onderweg is een populaire “scenic route.’’ Great Ocean Drive: hier vindt u een prachtige omgeving, waar u kunt zwemmen, surfen en zeilen. Vanuit de stad komt u bij diverse scenic routes langs de kust. In de regio liggen ook enkele nationale parken; zoals het Cape le Grand.
 
Bij de kust liggen diverse eilandjes bij de Bay of Isles; hier ziet u zeehonden, inheemse vogels en pinguïns. Ook kunt u hier in de lente bv dolfijnen en walvissen spotten. 
 
Bent u geïnteresseerd in de inheemse cultuur? Dan zijn er ter plaatse zijn eco-tours te boeken en men kan info krijgen over de geschiedenis van de Aboriginals. Als u wilt, kunt u het land leren ‘’lezen’’ en u verdiepen in de cultuur van de lokale mensen.

Maudy Zuidema
WRC Australië specialist

Als Australië specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.