Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Estoi

  • Witgeschilderde huizen.
  • Gemoedelijke sfeer.
  • Algarve.
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Estoi Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Estoi

Estoi

 
Estoi is een mooi dorp in de Algarve. Het ligt vlakbij de stad Faro. Wanneer u door de straten wandelt, krijgt u misschien het gevoel dat de tijd hier stilstaat. Het straatbeeld toont smalle straatjes, witte huizen en hier en daar bloeiende bomen en planten. Tussen de straten ligt een plein, waar mensen met elkaar praten en wat genieten van de zon. Weinig drukte...weinig auto's.
 
Een bijzondere locatie is het paleis in het centrum, dat ooit werd gebouwd voor één van de lokale families. Het paleis is gebouwd in neo-barok en neo-rococo stijl. De paleistuin is gelaagd en versierd met beelden. Een andere attractie is de 16e eeuwse kerk. Deze kerk werd ontworpen door een Italiaanse architect en deze invloed ziet u duidelijk terug. Het is gebouwd in een typische rococo stijl.

Maudy Zuidema
WRC Portugal specialist

Als Portugal specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Estoi met deze 7 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Estoi gecombineerd met 7 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: