Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Estremoz

  • Alentejo
  • Wilde bloemen
  • Marmerstad

Estremoz

 
Estremoz is een prachtige stad in de regio Alentejo. Het ligt hoog en biedt uitzichten over groene boomgaarden en heuvelgebied. De stad staat bekend als marmerstad; het is een van de steden waar prachtig marmer wordt gedolven. Daarnaast staat het bekend om de aardewerkproductie. De stad is verdeeld in tweeën. Een boven-en laaggelegen deel. In het bovendeel staat een 13e eeuwse marmertoren en een paleis. In het benedendeel kunt u wandelen door smalle straten, met winkels en gezellige eethuizen.
 
Enkele activiteiten die u hier kunt ondernemen: breng bv een bezoek aan de marmertoren of ga langs bij het museum voor archeologie. Ook kunt u de wekelijkse markt bezoeken, voor streekproducten als verse olijven, waterkannen en aardewerk.

Mirja Rempt
WRC Portugal specialist

Als Portugal specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.