Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Etosha National Park

  • Waterrijk natuurgebied
  • Verblijf in een indrukwekkend National Park
  • Observeer een luipaard in het wild
Toon mij alle 5 WRC reizen naar Etosha National Park Gevonden reissoorten Campingtour, Individueel Reizen per Autoreis, Camperreis

Alle reizen naar Etosha National Park

19 dagen Autoreis + Individueel
19 dagen
  • Mariental & Naukluft Mountains.
  • Swakopmund & Damaraland.
  • Etosha & Waterberg Plateau.
€ 3370,-
Bekijk
21 dagen Autoreis + Individueel
21 dagen
  • Windhoek, Mariental, Fish River Canyon.
  • Aus, Sossusvlei, Solitaire.
  • Swakopmund, Damaraland, Etosha NP.
€ 3915,-
Bekijk

Etosha National Park

 
 
Bij het gebied vindt u zoutpannen, wildlife en waterrijke gebieden. Etosha National Park is een van de meest toegankelijke parken van zuidelijk Afrika. Het is mogelijk rond te reizen per ''gewone'' auto, maar ook per 4 x 4 jeep, hiermee wordt een ‘’self-drive safari’’ mogelijk gemaakt. De camps bieden camp-sites, restaurants, winkels en tank-faciliteiten.
 
Landschap
 
Het landschap van Namibië, toont in het binnenland woestijngebied, en savanne, maar ook groene, waterrijke gebieden waar u wildlife kunt spotten. In het noorden zijn graslanden, Mapani bomen en diverse andere soorten vegetatie. In het park worden diverse typen accommodatie aangeboden. Er zijn kampeerplekken, lodges en andere accommodatie, in het diepere deel van het park.
 
Wildlife
 
Soms is het wildlife in Namibië nogal overweldigend. U ziet hier zowel hele ‘’gewone’’ als meer ‘’zeldzame’’dieren...zoals de olifant, de zwarte neushoorn en het luipaard. Ook leeuwen zijn hier te zien, samen met de giraffe, te midden van groene, dichte vegetatie. Exotische vogels vliegen in grote zwermen rond. Vooral na het regenseizoen kunt u hier prachtige vogels zien, bv troepen flamingoes, die zich terugtrekken bij de rivieren. Het park biedt ruimte aan honderden vogelsoorten, waaronder de struisvogel en de ‘’Kori Bustard’’.
 
Tip:
 
Het park is de laatste tijd zeer populair geworden; wij adviseren u dan ook minimaal 6 maanden van tevoren te boeken.
 

 
 
 
 
 
 

Maudy Zuidema
WRC Namibië specialist

Als Namibië specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Etosha National Park met deze 26 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Etosha National Park gecombineerd met 26 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: