Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Evia

  • Chalkida
  • Dichtbij Athene
  • Relatief onbekend, maar erg mooi

Evia

 
Het Griekse Evia is relatief onbekend als reisbestemming. Het is één van de grootste eilanden van Griekenland en ligt bij de oostkust van het vasteland. De hoofdstad, Chalkida, ligt dichtbij het vasteland. Hier kunt u met een -bewegende- brug heen en weer reizen tussen vasteland en eiland. Het eiland heeft kenmerkende Griekse attracties: Stranden, traditionele dorpen, berg-en bosgebied en wandelpaden door de wilde natuur. Het ligt dichtbij Athene en is ook daarom een populaire reisbestemming bij de Grieken zelf.
 
In het noorden liggen bosgebied, watervallen en thermale bronnen. In het centraal deel ligt de hoofdstad en wat sfeervolle badplaatsen. In het zuiden liggen mooie stranden en de plaatsen Marmari en Karystos.

Maudy Zuidema
WRC Griekenland specialist

Als Griekenland specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.