Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Flúðir

  • Zuid-westen van IJsland
  • Golfen, paardrijden, hiken
  • Folk Museum

Flúðir

 
Flúðir is een kleine gemeenschap in het zuidwesten van IJsland, die zich in een rap tempo uitbreidt. Het is een erg mooi gebied. Een kleine rivier: litla- laxa, stroomt gemoedelijk door het dorp.
 
Aan de rand vindt u Midfell, een berg, die mooi uitzicht biedt over de regio. Enkele paden leiden u de berg op. Vlakbij vindt u een mooi meer waar u kunt wandelen of picknicken.
 
Het dorp heeft goede faciliteiten. U vindt er een winkel, restaurant, zwembad en diverse typen accommodatie. Ook is er een postkantoor en een klein vliegveld. Houdt u van sport, dan kunt u golfen, paardrijden en in de vrije natuur wandelen. Bent u meer cultuurliefhebber, dan kunt u langsgaan bij het ‘folk museum’ en de lokale cultuur ontdekken.

Corine Klootwijk
WRC IJsland specialist

Als IJsland specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.