Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Fort Liard

  • North West Territories
  • Wildlife
  • Hiken, raften of vissen

Fort Liard

 

Fort Liard is een klein dorp in de North West Territories (NWT) van Canada. Het ligt in de Liard Vallei en wordt omringd door wildlife en rivieren. Vlakbij ligt het Nahanni Butte National Park. Fort Liard is een centrum voor recreatie en kunst. Het biedt diverse activiteiten. In de zomer kunt u hiken, raften, vissen, varen en vogels spotten. In de winter kunt u skiën of een snow-mobile huren. 

Ook is het mogelijk een bezoek te brengen aan de kunst-galeries; u ziet hier veel werk van First Nation kunstenaars. Zij staan bekend om hun werk met hout en boombast. 

Bij de rivieren zijn speciale wilderniskampen opgezet om te vissen. U vindt er vis-hutjes en cabines. In de rivieren en omliggende bossen zijn diverse species van NWT wildlife. Enkele soorten die u hier vindt zijn bv de bever, het hert, de bizon en de grizzlybeer.

Mirja Rempt
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.