Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Fort Providence

  • Northern Territories
  • Vissen, kanoën en kamperen
  • Lady of Fort Providence Church

Fort Providence

 
Fort Providence is een kleine gemeenschap bij de Mackenzie rivier. Het is deel van de Deh Cho regio. Ten zuiden vaart de pont over de rivier, die in de zomer opereert. In de winter vormt de rivier een ‘weg van ijs’. Ten oosten vindt u een bizonreservaat. In het noorden ligt Yellowknife, de hoofdstad van Northwest Territories.
Maak een wandeling langs de oever, bij de Mackenzie rivier en geniet van de uitzichten of ga picknicken. Wandel door de straten van het dorp en bezichtig de historische gebouwen en de Lady of Fort Providence Church. Ten zuiden van het dorp liggen een paar mooie watervallen.
’s Zomers kunt u in Fort Providence vissen, kanoën en kamperen. Tijdens de winter veranderen de wegen, rivieren en trails, in mooie, besneeuwde routes die u kunt verkennen per snow-mobile.

Maudy Zuidema
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.