Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Foster

  • Gippsland
  • Promontory National Park
  • Corner Inlet
Toon mij alle 2 WRC reizen naar Foster Gevonden reissoorten Bouwstenen, Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Foster

Foster

 
Aankomst in Foster, dit is de uitvalsbasis voor Gippsland waar u natuurlijke attracties vindt. In de nabijheid ligt het bekende Wilsons Promontory National Park. Ook enkele andere attracties zijn op korte afstand. Een paar tips: Shallow Inlet, Corner Inlet en de Waratah Baai.
 
Het gebied was van oorsprong een mijnbouwgebied; hier vindt u nog sporen van terug. Bent u geïnteresseerd in cultuur, dan kunt u een bezoek brengen aan het Foster Museum; hier wordt info gegeven over mijnbouw, bosbouw en lokale geschiedenis.
 
Het dorp biedt weidse uitzichten over de Corner Inlet. U ziet hier mooie uitzichtpunten, zoals Foster North. Ook een tip: Hayes Walk en de panorama’s bij Victory Mine, waar mooie trails zijn uitgezet. Bij Shallow Inlet zijn de golven ideaal om te surfen. Ook zijn het goede locaties om vogels te observeren of een dagje te vissen.

Maudy Zuidema
WRC Australië specialist

Als Australië specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Foster met deze 19 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Foster gecombineerd met 19 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: