Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Franz Josef Glacier & Fox Glacier

  • Unesco werelderfgoed
  • Helicopter tours
  • ''Te wahi pou namu'' natuurgebied
Toon mij alle 6 WRC reizen naar Franz Josef Glacier & Fox Glacier Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis, Keuze auto of camper

Alle reizen naar Franz Josef Glacier & Fox Glacier

37 dagen Autoreis + Individueel
35 dagen
  • Compleet Nieuw-Zeeland
  • 7 excursies inbegrepen
  • Aangenaam reistempo
€ 7250,-
Bekijk
30 dagen Autoreis + Individueel
29 dagen
  • Verblijf in luxe en sfeervolle accommodaties
  • Autorondreis van 4 weken
  • 4 schitterende excursies inclusief
€ 7525,-
Bekijk

Franz Josef Glacier & Fox Glacier

De gletsjers Franz Josef en Fox Glacier zijn uniek om hun ligging. Nergens anders ter wereld zijn op geringe hoogte dergelijke gletsjers te zien en mondt een gletsjer uit in het regenwoud. De 2 gletsjers liggen slechts 20 kilometer uit elkaar. Het natuurpark is onderdeel van het UNESCO Werelderfgoed.
Onder deskundige leiding kunt u een gletsjer beklimmen. Ook kunt u een helikoptervlucht maken met als hoogtepunt een landing op de sneeuw.
De langste gletsjer van Nieuw-Zeeland – de Fox Glacier - leent zich uitstekend voor een wandeling. Een pad zigzagt langs het gletsjerbed door varen- en subtropisch bosgebied naar boven, en eenmaal boven worden klimijzers onder de schoenen bevestigd. Wanneer de tijd het toelaat, maak dan ook een wandeling langs Lake Matheson, waar de bergtoppen prachtig weerspiegelen in het meer.  
Het gebied rondom Franz Josef maakt deel uit van het ‘Te wahi pou namu’ natuurgebied. Er is een helikopterlandplaats en er zijn diverse accommodaties en winkels. U kunt hier tours maken met prachtig uitzicht over het natuurgebied.

Mirja Rempt
WRC Nieuw-Zeeland specialist

Als Nieuw-Zeeland specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Franz Josef Glacier & Fox Glacier met deze 30 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Franz Josef Glacier & Fox Glacier gecombineerd met 30 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: