Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Galle

  • Historisch Fort
  • UNESCO werelderfgoed
  • Mooie stranden
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Galle Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Rondreis

Alle reizen naar Galle

Galle

 
Galle is een bijzonder dorp; een levendige en bedrijvige plaats. Breng een bezoek aan de locatie en verwonder u over het Fort, dat gebouwd is door Nederlandse ontdekkingsreizigers. Het Fort werd gebouwd in het jaar 1663. Bezichtig het gebouw en u waant zich weer in ''historische tijden.'' Het Fort ligt idyllisch aan zee en heeft mooie uitzichten over het stadje. Het staat op de UNESCO wereld-erfgoedlijst. Wat maakt het Fort bijzonder? Het historische bouwwerk is nog steeds in bedrijf. Er zijn kantoren, bedrijven en veel werknemers die hier rondwandelen. Het is dus typisch een locatie om de lokale bevolking te ontmoeten.
 
Wilt u de stad bezoeken, dan kunt u verblijven in sfeervolle boutique hotels. Voor extra sfeer is het ook mogelijk om te overnachten bij het Fort. In de regio kunt u trips maken naar de stranden. Hier ziet u de vuurtoren en geniet u van verkoelende zeewind.

Maudy Zuidema
WRC Sri Lanka specialist

Als Sri Lanka specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Galle met deze 7 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Galle gecombineerd met 7 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: