Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

George

  • Outeniqua bossen
  • Slave Tree, National Monument
  • Voor de actieve reizigers

George

George heeft een groot aantal golfbanen van wereldklasse 
George is de zesde oudste stad in Zuid-Afrika. De Outeniqua bossen waren de  reden dat de Verenigde Oost-Indische Compagnie in 1776 een houtzagerij opstartte op de plek die in 1811 George werd. De historische St. Mark´s Cathedral, ontworpen door de vrouw van bisschop Gray, lady Sophie Gray, is een bezoek waard. Ook de Slave Tree, een oude eik, is niet te missen. De boom is uitgeroepen tot Nationaal Monument en heeft zijn naam te danken aan de zeer grote ketting en slot die in de stam lijken te zitten. George heeft een groot aantal golfbanen van wereldklasse. Een balletje slaan bij Fancourt Golf Estate, Oubaai of de George Golf Club aan de voet van de Outeniqua bergen is prachtig. Een golfcursus behoort ook tot de mogelijkheden. De actieve reiziger kan verder mooie wandelingen of fietstochten maken in het natuurgebied. Voor een avonturier geven abseilen, gemotoriseerde watersporten, paintball en paragliding een echte adrenalinekick.

Maudy Zuidema
WRC Zuid-Afrika specialist

Als Zuid-Afrika specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.