Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Giarre

  • Nabij de Etna
  • Agricultuur
  • Natuurparken
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Giarre Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Giarre

8 dagen Autoreis + Individueel
8 dagen
  • Lieflijke barokstadjes en landschappen.
  • Hartelijke mensen en heerlijk eten.
  • Verblijf in 2 kleinschalige accommodaties.
€ 1150,-
Bekijk

Giarre

 
Giarre is een plaats in het oosten van Sicilie. Het ligt tussen de Etna en de kustlijn van de Ionische zee. De geschiedenis gaat terug naar de 16e eeuw. Giarre betekent ''terracotta pot'' in het Arabisch. Lang heeft de plaats gediend als een centrum voor de handel in de provincie Catania. Ook tegenwoordig wordt het nog gezien als een handelsplaats. Het staat bekend om de diverse agricultuur en de handgemaakte, smeedijzeren producten.
 
De aarde is hier, mede dankzij de vulkaan, zeer vruchtbaar. Men verbouwt hier o.a. citroenen, graan, aardappelen, olijven en druiven. Giarre biedt ook veel culturele attracties: u ziet hier paleizen, piazza's en een kathedraal gewijd aan San Isidoro. Vanaf de centrale piazza heeft u een mooi zicht op de Etna.
 
In de regio bevinden zich verder diverse campings en natuurparken. Van hieruit is het mogelijk om dagtrips te maken naar bv Taormina en Giardini Naxos.
 
 

Combineer Giarre met deze 2 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Giarre gecombineerd met 2 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: