Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Gijon

  • Asturias
  • Internationaal film festival
  • Baai van Biskaje
Toon mij alle 2 WRC reizen naar Gijon Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Gijon

Gijon

 
Gijon is de grootste stad in de noordelijke gemeente Asturias. Het ligt in de baai van Biskaje, ca 20 km vanaf Oviedo, de hoofdstad van Asturias. Centraal staat de cultuur. Eén van de overheidsprogramma's is speciaal gericht op tieners. De gemeente probeert via specifieke sport - en cultuurprogramma's, de tieners een alternatief te bieden voor het wekelijkse ''uitgaan.''
 
Er worden diverse festivals georganiseerd, waaronder het Internationaal film festival (deze wordt gezien als het beste filmfestival van Spanje) en het literair festival Semana Negra.
 
Daarnaast biedt de stad veel musea. Enkele voorbeelden zijn: het Treinmuseum, het Juan Barjola museum, en de Atlantische Botanische Tuin. Bij Laboral centro de arte y creación industrial ziet u expo's over moderne kunst, wetenschap en technische innovatie.

Maudy Zuidema
WRC Spanje specialist

Als Spanje specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Gijon met deze 9 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Gijon gecombineerd met 9 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: