Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Golden Villas Aruba

  • Eagle Beach en Palm Beach
  • Gedeelde barbequefaciliteiten
  • Privéparkeergelegenheid

Golden Villas Aruba

Golden Villas Aruba ligt op 2,5 kilometer van de beroemde stranden van Eagle Beach en Palm Beach. Deze accommodatie beschikt over een buitenzwembad en een terras met een hot tub en gedeelde barbecuefaciliteiten. WiFi is gratis in het hele resort. De Superfood-markt ligt op nog geen 3 minuten rijafstand. In 5 minuten tijd wandelt u naar het restaurant Papiamento. Er is gratis privéparkeergelegenheid.

Elk functioneel appartement heeft een modern interieur en een slaapkamer met airconditioning. In de woonkamer vindt u een flatscreen-tv (50 inch) met kabelzenders. De complete keuken biedt een gasfornuis, een magnetron en een grote koelkast. De eigentijdse badkamer is voorzien van marmeren tegels en een douche met warm water. In alle accommodaties staan uitsluitend kingsize bedden.

Corine Klootwijk
WRC Aruba specialist

Als Aruba specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.