Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Guatemala City

  • Hoofdstad van Guatemala
  • Kleurrijk en divers
  • Nationaal Cultuurpaleis en Metropolitan Kathedraal

Guatemala City

 
Guatemala Stad is de hoofdstad van de Republiek Guatemala. Het werd tot nieuwe hoofdstad benoemd in 1775, nadat de oude hoofdstad Antigua werd verwoest door een reeks aardbevingen. Naast diverse restaurants, hotels en winkels heeft de stad talloze galerijen, theaters en musea. De stad is opgedeeld in 22 zones.
 
Zone Eén is het historisch centrum. Hier vindt u de belangrijke historische gebouwen, zoals het Nationale Cultuurpaleis, de Metropolitan Kathedraal en het Nationaal Congres. Zone Tien is naast het financiële centrum van de stad ook een populaire plek vanwege de cultuur, winkelmogelijkheden en het entertainment aanbod. Zona Viva is een gezellige wijk in Zone Tien; hier staan veel populaire hotels, restaurants en cafées.

Mirja Rempt
WRC Guatemala specialist

Als Guatemala specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.