Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Guimarães

  • Wieg van Portugal
  • Middeleeuwse gebouwen
  • 15e eeuws paleis
Toon mij alle 3 WRC reizen naar Guimarães Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Guimarães

Guimarães

 
Guimarães wordt beschouwd als de wieg van Portugal. Dit is de geboortestad van de eerste koning van Portugal, Afonso Henriques. Het historisch centrum staat op de Unesco werelderfgoedlijst. De stad is rijk aan middeleeuwse architectuur, cultuur en mooie stadsdetails, zoals smeedijzeren balkons, bogen en gedecoreerde torens. Een paar eeuwen geleden liet de adel villa's en paleizen bouwen, die nog steeds te bewonderen zijn en de stad allure geven.
 
Bij de benedenstad vindt u diverse bijzondere locaties. Hier staat bv het Padrao do Salado en de Igreja e Colegiada de Nossa Senhora da Oliveira. Bij Praça de Santiago liggen vele restaurants en terrassen, waar u gezellig kunt dineren. Iets verder liggen een klooster en wat villa's. Het 15e eeuwse paleis ligt in het bovendeel bij een monument voor koning Afonso Henriques.

Maudy Zuidema
WRC Portugal specialist

Als Portugal specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Guimarães met deze 13 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Guimarães gecombineerd met 13 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: