Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Harau

  • Rijstvelden
  • Rotsgebied
  • Sfeervolle dorpen
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Harau Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Rondreis

Alle reizen naar Harau

23 dagen Rondreis + Individueel
22 dagen
  • Sumatra met het beroemde Tobameer.
  • Java met de beroemde Borobudur.
  • Bali met de heerlijke stranden.
€ 2600,-
Bekijk

Harau

 
De Ngarah Harau vallei ligt op Sumatra, op ca. 1 uur rijden van het levendige Bukittinggi. Het staat bekend om zijn rotsen, watervallen, groene rijstvelden en sfeervolle dorpen. De vallei is prachtig, maar redelijk onbekend en niet toeristisch. Wanneer u hier wandelt, ziet u de lokale bevolking op de rijstvelden, bezig met de landbouw.  Om u heen groen landschap, het geluid van water en dieren zoals de wilde makaak en de gibbon.
 
Hier en daar een waterval en een natuurbad, waar u een bad kunt nemen. Ook is het mogelijk de rotsen te beklimmen. Hierna heeft u prachtige uitzichten over berggebied en velden. De vallei is beschermd natuurgebied en vormt een goede bouwsteen van een rondreis. Een minimum van 2 dagen wordt hier geadviseerd.

Mirja Rempt
WRC Indonesië specialist

Als Indonesië specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Harau met deze 12 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Harau gecombineerd met 12 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: