Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Hervey Bay

  • Zeiltochten
  • Nabij het Great Barrier Reef
  • Reuzemantas, schildpadden en zeevogels
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Hervey Bay Gevonden reissoorten Reizen met kinderen Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Hervey Bay

27 dagen Autoreis + Reizen met kinderen
27 dagen
  • Indrukwekkende gezinsvakantie
  • 27-daagse autoreis Sydney naar Cairns
  • Stranden en natuur
€ 4550,-
Bekijk

Hervey Bay

 
Hervey Bay is een van de favoriete locaties aan de oostkust van Australië. U kunt hier walvissen spotten, maar ook bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Great Barrier Reef. Ga langs bij het beroemde Fraser Island; het grootste zandeiland ter wereld. Of breng een bezoek aan het minder bekende, maar indrukwekkende Lady Elliot Island; hier kunt u de reuzenmantas, schildpadden en ander zee-leven ontdekken.
 
Het water bij Hervey Bay maakt de bestemming tot een ideale locatie: het water is schoon, helder en de aangename temperatuur is ideaal om te zwemmen. Er worden hier diverse activiteiten georganiseerd; zo kunt u hier zeilen, vissen of bv uw PADI duikbrevet halen.
 
Ook is het mogelijk een parkland te bezoeken, te picknicken of een wandeling langs de pier te maken. Bij de ‘’Esplanade’’ vindt u gezellige al – fresco restaurants, winkels en cafés.

Maudy Zuidema
WRC Australië specialist

Als Australië specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Hervey Bay met deze 13 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Hervey Bay gecombineerd met 13 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: