Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Hluhluwe

  • Natuur-en Wildpark
  • Big Five
  • KwaZoeloe Natal provincie
Toon mij alle 2 WRC reizen naar Hluhluwe Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Hluhluwe

21 dagen Autoreis + Individueel
21 dagen
  • Autoreis van Kaapstad naar Johannesburg.
  • Maak een aantal safari’s.
  • Strand, kunst, cultuur & geschiedenis.
€ 2715,-
Bekijk

Hluhluwe

 
 
Dit is het oudste wildpark in de provincie KwaZoeloe Natal. Het werd opgericht in 1895 en huist de ‘’Grote Vijf.’’ Het reservaat is opgedeeld in twee-en: een noordelijk- en zuidelijk deel. Er zijn drie ‘’gates’’, waar u een kleine toegangsprijs dient te betalen. Het is de moeite waard van tevoren uit te zoeken welke gate handig is, afhankelijk van waar u vandaan komt.
 
Wilt u wandelen door het park, dan kunt u informatie krijgen bij de recepties van kampen Hilltop en Mpila. In het park ziet u bossen, velden, valleien en rivieren. Dit wordt afgewisseld met berggebied en savanne. Het park heeft naast de afwisselende natuur, ook diverse wildlife. In de zomer is het vrij warm en droog en in de winter is het koeler en mild. 

Corine Klootwijk
WRC Zuid-Afrika specialist

Als Zuid-Afrika specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Hluhluwe met deze 17 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Hluhluwe gecombineerd met 17 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: