• Cultureel erfgoed
  • Derwent River
  • Salamanca Market
Toon mij alle 3 WRC reizen naar Hobart Gevonden reissoorten Bouwstenen, Individueel Reizen per Autoreis, Camperreis

Alle reizen naar Hobart

24 dagen Camperreis + Individueel
24 dagen
  • Maui, Britz & Mighty, Apollo, Star, Cheapa.
  • Diverse locaties en campertypes.
  • Profiteer van de beste aanbiedingen.
Bekijk

Hobart

 
Hobart is de hoofdstad van Tasmanië en biedt u een prettige mix van cultureel erfgoed, een culinaire scene en een ruige natuur. De stad vormt een combi van historische charme en moderne innovatie. In de regio vindt u ruime stranden en goede kampeerlocaties. Tasmaanse restaurants bieden heerlijke gerechten, gemaakt met lokale seizoensproducten. Ook kunt u genieten van een originele ‘’fish ‘n chips’’ bij de waterzijde.
 
Bezichtig de historische architectuur en proef de moderne, nieuwe sfeer. Op zaterdag kunt u een bezoek brengen aan de Salamanca Market, deze wordt beschouwd als de beste markt van Australie.
 
Zin in een dagje cultuur? Dan heeft u de keus uit een paar uitstekende musea, bv. Tasmanian Museum and  Art – Gallery: dit museum heeft z'n wortels in de Royal Society of Tasmania en werd geopend in 2003. U ziet hier fotografie, tekenkunst en objecten uit de lokale Aboriginal cultuur.

Mirja Rempt
WRC Australië specialist

Als Australië specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Hobart met deze 19 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Hobart gecombineerd met 19 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: