• Limpopo provincie
  • Krugerpark
  • Blyde River Canyon
Toon mij alle 4 WRC reizen naar Hoedspruit Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Hoedspruit

19 dagen Autoreis + Individueel
19 dagen
  • 13-Daagse autorondreis vanuit Johannesburg.
  • 04 Overnachtingen op de Seychellen.
  • Verblijf in stijlvolle accommodaties.
€ 3485,-
Bekijk

Hoedspruit

 
Hoedspruit ligt ingeklemd tussen het wereldberoemde Kruger National Park en de adembenemende Blyde River Canyon en is dan ook een uitstekende uitvalsbasis om de omliggende wildreservaten en natuurlijke bezienswaardigheden te verkennen. Het beschikt over een eigen vliegveld en biedt voorzieningen zoals een toeristisch centrum, supermarkten, winkels, restaurants en wat uitgaansmogelijkheden.
Gelegen aan de voet van de Klein Drakensberg, in de prachtige provincie Limpopo, wordt de plaats omgeven door het grootste particuliere natuurgebied ter wereld. Van hieruit worden verschillende wandelsafari’s en game drives naar het Krugerpark georganiseerd. Dit spectaculaire landschap heeft torenhoge kliffen die schaduwen werpen over enorme stukken bushveld met marula, acacia en mopane bossen. Binnen dit wildernisparadijs kunt u enkele van Afrika’s meest boeiende wilde dieren spotten.
 
 

Corine Klootwijk
WRC Zuid-Afrika specialist

Als Zuid-Afrika specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Hoedspruit met deze 28 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Hoedspruit gecombineerd met 28 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: