Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Homer

  • Gletsjers
  • Fjorden
  • Kunst, muziek, theater
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Homer Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Homer

Homer

Homer vormt de toegangspoort naar gletsjers, fjorden en bergpanorama's. Daarnaast heeft de stad een vrolijke, culturele sfeer. Het is een verzameling van kunstenaars en idealisten, die hier een alternatieve samenleving vormen. Gevolg: dit is het culturele hart van Alaska: Homer biedt locals en bezoekers inspirerende musea, kunstgaleries en toneel.
 
Eén van de highlights is het Pratt Museum met lokale kunst, native art en interactieve exposities over de natuur. Ook interessant: de Forest Ecology Trail, met verrassende exposities, bestaande uit natuur-objecten zoals steen en hout.
 
Ga ook langs bij het Alaska Islands and Ocean Visitor Center. Een informatie-centrum, met interactieve exposities over marine-onderzoek, getijden en zeevogels. Daarnaast is er een platform met educatieve programma's voor kinderen.

Maudy Zuidema
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Homer met deze 12 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Homer gecombineerd met 12 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: